DERMALASTYL

Elastine is één van de belangrijkste bouwstoffen in de huid. Samen met collageen en vocht zorgt elastine voor een jonge, gezonde en volumineuze huid. Naarmate we ouder worden, verliezen we jaar per jaar aan deze drie elementen, waardoor onze huid uiteindelijk rimpelig, dun en slap wordt. Maar sinds kort kunnen we hier iets aan doen!

Vanaf ons 12de levensjaar ongeveer wordt elastine niet meer in de huid aangemaakt, en vanaf ons 25ste beginnen we deze proteïnevezels reeds te verliezen. Men had dus geen enkele kans om deze elastine na de leeftijd van 25 weer op een jong peil te brengen, tot de revolutionaire Dermalastyl Elastine Infusion Therapy ontwikkeld werd.

Met deze wetenschappelijke therapie is men erin geslaagd om tropoelastine na te maken en in de huid te brengen, waardoor er nieuwe elastinevezels gevormd kunnen worden. De huid kan op deze manier weer stevig, vol en jong worden, want met slechts één behandeling kan er tot twee jaar verloren elastine terug in de huid geplaatst worden.

Behaal vanaf nu maximale resultaten door zowel collageen, vocht en elastine in de huid op te bouwen

Deze behandeling kan éénmalig worden uitgevoerd of in kuurvorm.

70€/ behandeling

200€/ kuur van 3 behandelingen

dermalastyl